Kväll

Haha 4 inlägg på en dag, man kan ju undra om jag inte har gjort ngt annat än att sitta vid datorn idag. fakum är att.. eh.. jag har nästan inte gjort ngt annat. Men jag har varit i kyrkan idag! Det var "sjung in Advent" i svenska kyrkan i utlandet (SKUT) ikväll. Jag bestämde i veckan att jag måste gå dit. Har ju inte varit i kyrkan sen jag kom hit vilket är lite galet, men jaja. Nu var jag där iaf.
Kom dit nån minut innan det började (alltid försenad..) Och så satte jag mig vid en tant. Det var en liten kör som sjöng en massa advent sånger och så sjöng vi lite psalmer. Det kändes jätteknäppt eftersom förra året sjöng jag ju i kyrkan på advent, så flera av sångerna ville man ju bara sjunga med i. Efetrår kunde man köpa glögg och lussekatter och sånt. Men jag hade inga pengar. Jag pratade lite med tanten brevid mig och hon presenterade mig för prästen där som berättade lite om +18-träffarna som är en gång i veckan. Sen pratade jag med några tjejer som bor här i några veckor till. Men ja de var lite äldre än mig.. Men dte var skönt att få prata lite svenska och så blev jag bjuden på en lussekatt. :D Pratade även med han som är ansvarig för ungdomsverksamheten och som tyckte att jag skulle komma dit på fredag. Vilket jag nog oxå gör. Det vore kul att träffa lite folk. Det kändes helt fel att prata svenska. Eller inte fel men konstigt. Fast skönt. att bara kunna prata utan att tänka.. Helt knäppt. :)

det är konstigt med svenska! Helt galet! :D

Tårar.

Var i Holland igår! I Maastrich på en julmarknad. Det var rätt kul men vi var 6 tjejer tillsammans så det blev lite jobbigt.. Ingen ville bestämma. som vanligt alltså! Menmen. 

På kvällen var vi ute för att träffa Marisol och en massa andra EVS för det är nämligen hennes födelsedag, idag. Det var Marisol, Simon, Agata, Virginie, Irina, Ana, Cecilia, Gizem och så jag, Franzi, Lotti, Janice och Pia en f.d aupair som Janice känner. Det var rätt trevligt.
Men ja jag fick reda på att både Ana och Simon kommer att sticka eftersom deras EVS är skit. Så jag kan ju inte säga att jag kände mig så jätteglad. Alls. Det är liksom två av de som jag tycker mest om bland evs-folket. Jag blir galen. Jag hatar det här. Folk som jag tycker om ska alltid flytta långt bort. Dumma er!

Menmne I'll be fine.. I'll be fine! I'll be fine!

the story of my life... I'll be fine.


veckan..2

I tisdags åkte vi till Binche för att vara på en kurs med SPJ. Det var kul att se alla igen, både volontärerna och Diane, Ruth och Monique (de som jobbar med volontäråret..eh Année diaconale och EVS) Vi började allt med att prata problem i små grupper, något som var verklien bra, då alla fick prata av sig lite. :D
Vi gjorde även window colour dekorer, en pappersljuslykta, pratade problem och vi fick ställa frågor om våra arbeten.
På onsdagen åkte vi in till Binche till ett bryggeri, La Binchoise, där vi fick provsmaka 2 olika öl och fick en guidad tur. det var jättekul. Häftigt att se hur det går till och ölen var god och guiden var snygg. Kan det bli bättre. ;-)
På torsdagen spelade vi ett spel om Aids. Det var väldigt intressant, vi fick reda på väldigt mkt och man fick sig en tankeställare om hur dte faktiskt ser ut i världen.

Men det var rätt tråkigt på kursen annars, stämningen emellan oss var inte så jättebra. Jag var ledsen för att alla pratade tyska hela tiden (ja allaförutom ungrarna men de pratade ungerska so whats the point?) Och tyskarna var inte så glada för att Marianna och Sabi pratade ungerska (välkommen till min värld!) och så hade de dåligt samvete för att de pratade tyska hela tiden. Jag och Elli pratade med varandra hela tiden iaf, på franska. och ja jag vet inte.. Vi kände oss inte så välkomnade av de övriga.. Men ja tjejer är konstiga. Bara att acceptera att det är svårt när vi är 8 tjejer i gruppen och 3 killar, varav två var där under kursen. Den andre är i tyskland för han har brutit käken eller ngt sådant.. Lite konstigt. Men ja så är dte.

Och hela tiden har vi även försökt bestämma när vi ska ses för att fira lite jul tillsammans.. Och ingen verkar kunna samtidigt som ngnannan.. Men jaja. Jag hoppas lite nu att vi ska ses den 12e eller så och sen åka in till bryssel för att se ett luciatåg den 13e för att sen åkte tillbaka.. jag hoppas att folk vill det. Man villl ju visa det för dem iaf! ;) vi får se. Som  alltid. on verra!

Vilken vecka..1

Ja det har varit en lång vecka. Alldeles super mkt har vi gjort och alldeles för lite tid för att skriva allt har jag haft.. 
Jag tänker nog dela upp det lite.. Jobb denna vecka:

Jag jobbade i måndags, det gick väl bra. Fick hålla bebisen rätt mkt, eftersom han när jag varit på lunch hade skrikit hela tiden. De andra som jobbade försökte väl lugna honom och gav honom nappen och så, men det hade tydligen inte räckt riktigt.. Men när jag kom och pratade lite med honom och gav honom nappen så blev han lugn och började "prata" med mig och skratta och så.. Då tyckte de att jag lika gärna kunde hålla honom ett tag. :D

Och i fredags var jag på ett möte, om mig. Det var som en utvärdering hur vi tycker att det går för mig osv.. Och de kom fram till att jag kan börja ta lite mer ansvar. (Vadå börja?) Iallfall så ska jag numera ha en given plats nära bebisen, och jag ska följa med en tjej till hennes terapi en gång i veckan.. Och ja typ det.. Vi får se hur dte blir med allt.

Bara, nästan, en månad till JUL!

Som jag har tänkt, som jag har längtat men nu kom den äntligen, den första snön! I lördags när jag vaknade (mkt senare än jag hade tänkt) så tittade jag ut genom fönstret och flög upp ur sängen. Hoppade i ett par mjukisar, sprang och väckte Franzi lite snabbt sedan på med jacka hoppa i skorna (barfota) och ut genom fönstret tll Takterassen. Gjorde en mkt dålig snöboll och blev lite ledsen över att det faktiskt regnade lite.. Men lite snö fanns det och mer har det kommit!

I lördags kom den lite mer, fast det regnade en massa också, tyvärr. Men jag och Elli var på stan och kollade lite julklappar och letade efter ett par stövlar åt mig.. (hittade inget dock, varken det ena eller det andra..) Men iallafall så kom vi till torget där de hade rest julgranen och börjat med en stor julkrubba. vill verkligen veta hur det kommer att bli det sen. Där fanns det även en man som sålde våfflor och Glühwein, den tyska varianten av glögg. Så vi drack varsin kopp och medan vi gick där för att kolla på vad den lilla kissande pojken hade på sig idag började det att snöa igen, stora vackra vita flingor.  Det finns en staty som man ska röra vid på torget så får man lycka och välgång.. typ.. Så dit gick vi mest bara för att vi redan kände oss så lyckliga. :D Jag gick omkring med en tre-årings förundrade och fånlyckliga leende på läpparna.
På kvällen i lägenheten, gjorde jag glögg. Men det blev inte alls gott. Det luktade rätt och eftersmaken var rätt.. Men det var alldeles för surt.. Kanske ska man köpa ett sötare rödvin nästa gång... Idag har jag iallafall försökt med att lägga till lite socker, så får vi se om det blir godare.. Tror jag kockade bort lite alkohol också.

Idag har det toksnöat. Och Lovisa är lika glad som barnen medan de vuxna oroar sig över hur det kommer att funka med att köra hem.. Hihi. känner mig lite som ett litet barn.. Fast ändå inte.. Nu ska jag gå och dricka lite glögg tror jag och fortsätta lyssna på min julmusik... (Man får tjuvbörja lite!)

Visite de la Suede. :D

Så familjen var alltså här i helgen.. (Eh.. för en vecka sen..-tänk vad tiden går fort.) De kom på fredagmorgon och åkte hem söndagkväll. Jag fick åka till flygplatsen och hämta resp. lämna dem. Och varje morgon kom jag och hämtade dem på hotellet. Men det var kul att de var här.

Vad gjorde vi då? Ja, lite shopping och lite sightseeing. Och så provsmakade vi lite öl inne på deras hotell. Jag fick en massa massa saker. :D kläder och mat och prydnader och lite böcker. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, det var kul att de var här. Skönt att känna att inte så mkt ändras. (med det menar jag att det var ungefär som vanligt med dem.. Alla tjafsade som vanligt, ingen ville bestämma.. Inte för att det gjorde mig så jättemkt.) Samtidigt var det lite jobbigt oxå. Att vara tvungen att visa dem allt. Att hela tiden vara den som skulle veta allt, beställa inne på restos och så.

 Knäppa syskon på La Grande Place Thumbnail Och så allihopa. (Ja inte jag men..)

Thumbnail Ja, Mamma vad fan vill du ha egentligen!? Suck, att man ska vara tvungen att beställa och så jämt åt er. Pappa som är så bra på franska och allt. Och les gaufres (våfflorna) är ju iaf godast utan någonting på. :D mmm gaauufree.. mmm

Thumbnail   Näe inte ens jag hittar överallt i Bryssel. Det är ju trots allt en rätt stor stad, Men till palatsen där vi är på bilden hittar jag. :D (Men överallt...? Älska kartor! )

Nu är de iaf tillbaka och jag har jobbat resten av veckan. Det har varit rätt kul. Vi fick ett nytt barn, en liten supersöt pojke på 1år. :D Har fått göra mkt också. Vi har en praktikant här oxå.. Det är kul, för då har man en till person som man kanske kan prata lite med. :D

Nu är det fredag igen och imorron är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men jaja.. Kanske lite julshopping, nu när jag har köpt en biljett heeeeeeeeeeem! På kvällen 18e december kommer jag till SVERIGE igen. see you there then. :D A la prochaine.

Nedräkning

Nu är det snart dags.. Imorron klockan 9.25 ska min kära familj vara på Bryssels flygplats! Roligt roligt! hihi Ska få prata en massa svenska och träffa dem igen. :-D Nu ska jag iaf strax gå och lägga mig, med vetskapen om att de snart måste gå upp (Om de ens har gått och lagt sig). Pappa sa att de skulle behöva åka hemifrån klockan 2.. hihi ja det är ju om knappa 2 timmar. själv ska jag gå eller åka härifrån klockan 8 senast. Måste hinna köpa biljett oxå.. hihi

Ska till Ikea snart också. På måndag tror jag. Beroende på hur länge de käranära tänker stanna. :D

nu är Franzis bästa vän Vicky här. Det är kul, men det blir lite jobbigt med språket. Jag förstår ju visserligen nästan allt, men kan inte/vågar inte svara på tyska. Nu kommer liksom franskan alldeles för naturligt.. Jaja.. Vi får se om jag kanske kommer att prata ngn tyska efter år.. 
Näe nu sk ajag nog gå och bädda min säng.. Har ju städat och tvättat idag. :D gäller att passa på.
a plus tard


Vill, vill inte, men jag vill, fast jag vill inte

Hur ska jag göra? Jag vill så gärna åka hem 4 eller 5 december för att gå på balen och sen åka tillbaka hit på söndagen. Men ändå så vill jag inte ta ledigt ifrån jobbet eftersom jag har så få lediga dagar.Och jag åker ändå till Sverige två veckor senare för att stanna i 10dagar eller så. Så hur sjutton ska jag göra?! Betalar jag nästan 2000kr för att åka till Sverige och gå på en bal och sen åka tillbaka hit. Och ta två (eller tre) dagar ledigt  bara för det. Jag vill men jag vill inte. Och om jag nu åker, hur tar jag mig från Arlanda en torsdagkväll klockan 23.30..

åhhh. vill
vill inte
vill
vill inte...


suck.

mer bilder

 min födelsedagkaka som jag fick av Franzi

Soffa-helg.

Helgen har spenderats i soffan. Verkligen. HELA helgen har spenderats i soffan. Eftersom jag hade en kort släng av magsjuka eller ngt sånt så var jag hemma i fredags. Och satt hela dagen i soffan med min dator. På kvällen åkte Franzi till Charleroi för att träffa Martin, Elli och på lördagen även Flo. Jag tittade på film och försökte tänka ut vad man kan äta när man är dålig egentligen. kokt potatis och kokta morötter är faktiskt rätt okej.. en gång. Jag försökte göra egen resorb (vätskeersättning) för det sa anna var bra. Så gott te, honung och salt... Det smakade faktiskt inte så illa. Gick faktiskt riktigt bra att dricka. Men å andra sidan tycker jag ju att resorb är rätt gott...
Idag pallrade jag mig till jobbet. Tyckte att jag kände mig rätt bra så det skulle väl inte vara några problem att jobba.. Men jag kom dit och alla var upp och ned. Kände bara hur mitt huvud skrek och hur förvirrad jag kände mig. Men en kvinna kom för att ta med två barn till parken vilket innebar att vi hade tre kvar, inklusive bebisen. Så den äldsta och jag målade lite med svampar på ett stort stort papper. Det ska bli en kvarn, till St Nicholas (som de firar istället för jultomten).  Vi var duktiga men  lyckades få lite färg på oss.. Så det kan gå. :D
Resten av dagen, ja jag tänker säg att det var okej. Jag fick hålla bebisen en hel del på kvällen. Han är såå söt! Jag blir nästan kär i honom.
Imorron är det dags igen att jobba morgonen. Det blir säkert bra. Ska få följa med Katia och lämna tre barn i skolan. Skönt med morgonpromenad. Och det bästa av allt. De ringde från skolan i fredags och sa att skolan är stängd imorron! vilket innebär;  ingen franska, ingen franska, ingen jävla franskalektion! jippie!

Första dagen hemma

Vi har fått en ugn! Den är blå och ser ut lite som en gammal mikrovågsugn. Den är lika stor iaf. .) Så ja, nu kan vi ju laga lite mat. :) Inte för att jag är särskilt sugen på mat. Idag är det första gången som jag är hemma och är sjuk. :(
Det är ju kul när det finns barn som får diarré och sånt och smittar ner alla som jobbar... Det är det värsta med att jobba med barn.. Om de är sjuka så märker man det, på sig själv senare.

Alla oss SPJ på Sightseeing i Bryssel


En liten bild


What a lovely day

Idag var en bra dag.. eller ja ibland kändes den rätt onödigt men den slutade bra iaf.
1.Jag lyckades med att vara i badrummet 15min, vilket innebar att Franzi hade gott om tid att ta en dusch hon med.
2. När jag började jobba, ville en av mina pojkar som alltid, alltid, alltid vill ha Gurbet (en kvinna jag jobbar med) att tala om för oss att han ville att jag skulle klä på honom. :D jippie. He likes me.
3. Okej inte superkul. Förmiddagen var det bara vår 2-åringa flicka och bebisen. Han skrek rätt mkt (Kolik?)och hon krävde som vanlig rätt mkt. Men det var kul för när vi lekte så funkade det ändå okej.
4. Blev lämnad ensam med dem att tag, vilket funkade jättebra. Han skrek nela tiden tills jag tog upp honom och höll honom ett tag. Men så fort jag la honom igen började han skrika, Men då kom Gurbet tillbaka-så då blev det hennes problem.
5. Kul grej. Vid frukosten stjälptes ett mjölkglas ut, på förmiddagen ett vattenglas, när vi hämtade maten först köttgrytan över hela golvet och sen risbyttan. Det var mat överallt på golvet. Och vi kunde inte hjälpa det att vi skrattade. Alla utom lilla Babou som såg alldeles förskräckt och gråtfärdig ut, Stackarn var ju vrålhungrig. Men som tur var fanns det kvar så att det räckte till henne och portioner till de som var i skolan och det blev t.o.m. över.
6. Ja det märktes att hon var hungrig för hon åt jättebra! inte jämt men jag behövde bara tjata lite.. :) Och så var det lätt att lägga henne för att sova middag också.
7. Var och kollade med Claire min mentor om jag kan byta en dag. För tydligen har jag blivit satt att jobba en helgdag men då ska jag vara ledig, men nu bytte hjag så att jag får vara ledig på måndagen när familjen är här! När jag var hos henne bestämde vi även att ha detdär mötet som vi har pratat om att ha i 3-4 veckor nu.
8. Och det hade vi idag! Det var jätteskönt att prata med henne. Jag har liksom bestämt mig för att inte vara blyg och inte säga ngt, utan om jag vill att det ska bli bättre måste jag visa hur jag har det. (Vilket var lite vad hon sa.. Fast alltså inte så elakt som det låter) Och alla saker som jag har funderat på, och som jag och Franzi har tyckt är jobbigt eller dumt tog jag upp. (JA, jag tror det var allt, iaf så var det det viktigaste för jag kan inte komma på ngt mer.)
9. I slutet av november ska vi ha ett till möte. Med alla i arbetsgruppen. Då vi bara ska prata om mig. :S lite weird men samtidigt ska det bli ku och bra, för då kommer vi ta upp t.ex vad jag ska och inte ska göra så att det är samma med alla och så. Och jag sk aäven fundera på ngn aktivitet som jag vill göra med barnen t.e.x en gång i veckan. Om jag vill ta ett barn och gå till parken varje torsdag eller gå till biblioteket på onsdagar. Något som jag brinner lite för. (Vete sjutton vad det skulle kunna vara, men jag får väl fundera lite.. förslag ngn?)
10. När jag kom tillbaka var stämningen sådär bra. Alla var glada och pratade även med mig. (men det var också bara en kvart kvar tills jag skulle sluta.. ) Claire kom också dit för att ändra ngn och alla pratade och jag kände mig som en del av gruppen. (Nästan helt iaf.)
11.Man kunde märka att Gurbet nästan höll på att spricka av nyfikenhet om vad vi pratat om. Och när klockan var dags att sluta, så sa hon ungefär; Lovisa, du kan gå nu, jag ser att du tittar på klockan.. Om det inte är ngtannat du vill säga..
Men jag ville inte direkt prata med henne när alla andra var där, nån måtta får det väl vara på det hela. Så jag sa att vi kunde prata imorron (mest på skämt fast jag vet att vi kommer att prata imorron,vilket gör mig jätteglad.)
12,Och när vi hade gått så pratade vi lite en stund utanför dörren, det var verkligen som att jag var en riktig arbetskamrat till henne ngn som hon bryr sig om och vill veta hur det är med.

13. okej borde väl ha skrivit tidigare kanske. Men imorse följde jag sekreteraren, Katia till skolan med tre av barnen. ett av mina och två andra små raringar. Och detta ska jag nu göra varje måndag i november. :D kul kul!

Jag tänkte att det skulle vara kul för er att läsa att det finns dagar på jobbet här som också kan vara helt jättebra. Och att jag när jag kom hem inte kunde sluta le. En sak som Claire sa som bara får mig att må så bra:
Du vet Lovisa, att vi är väldigt väldigt glada att ha dig här. Du behövs i arbetslaget och är viktig för både personalen och barnen. Jag vet inte om du verkligen vet hur nöjda vi är att du är här. Och hur vi vill alla, att du ska trivas och känna dig behövd och bra här.

Superduper!
(Jag var så glad att jag t.o.m funderade på att gå till skolan. Men det blev inte så.) Nu ska här diskas! :D

Vilken helg

Denna vecka har det varit novemberlov här, vilket innebär att alla barn har varit här. Det har varit lite jobbigt och jag har varit väldigt trött. Men samtidigt har det varit väldigt väldigt kul. Jag har fått göra mkt. Och det har kännts som om det varit lite chaos men det har varit en av de bästa veckorna samtidigt som jag har hatat bitar av den. Men det har iaf inte varit ngn skola så det har varit underbart bra! jag hatar hatar hatar att gå dit. Jag vet inte om jag tänker gå dit igen.. Men jag måste börja med ngtannat istället annars kommer jag bara att sitta här och ha tråkigt. Och det går ju inte.

I torsdags var det en Alloween gouté (eh.. Halloween "fika") där barnen fick äta crepes, kakor och dricka juice och så. Och de flesta barn var utklädda och sminkade och jätteglada. Haha det var kul men lite weird. På kvällen kom Lotti hit och lagade soppa åt oss och så tittade vi på film, L'auberge d'espangol 1 och 2. Bra film (iaf ettan)- se den!
I fredags var vi lediga, men vi sov till sent och sen så städade vi lägenheten. Det behövdes. Det var lite kul för att vi sopade bara golven och det gjorde sån stor skillnad! På kvällen skulle André och en tant ta med de större barnen ut för att gå till affärer och få godis. Alltså utklädda till ja, häxor och monster och jag vet inte vad. Och jag och Franzi var så klart oxå med (fast vi egentligen var lediga) Men det var kul och det tog en timme ungefär. Alla barnen lyssnade och ja de var söta och roliga. Franzi åkte till Charleroi efter det så jag var ensam hemma. Jag tittade på film och var ute på nätet så det gick ingen direkt nöd på mig.

På förmiddagen/morgonen i lördags skulle jag träffa Daniel (scout ifrån Västerås) som har varit i Belgien i tre veckor, men vi har inte träffats.. Men iaf nu var det dags. (Dagen innan han åkte hem.) Vi hade kommit överens om att han skulle skicka ett mail och tala om när han skulle kommain till stan och vilket station. Och ja, centralstationen.
Nu är det roliga att i sthlm finns bara centralstationen; centralen. I Bryssel finns det tre tågstationer, varav en Bruxelles-Midi är den största och ja motsvarigheten till centralen i sthlm. Men de andra stationerna heter Gare du Nord och Gare centrale. Och det var på gare centrale som Daniel väntade när jag var på midi. En dum sak är att det inte går någon metro eller spårvagn mellan de olika stationerna... Men jag lyckades fundera ut vad som skulle bli närmast och tog för första gången nr 2. Jag hade tittat på en karta inne på stationen men jag hade såklart ingen med mig.. Iaf så kom jag till ett ganska fint område, tror att det låg ngn ambassad eller så där.. Och jag gick åt rätt håll. Kom fram till Palatset och parken och frågade om vägen (på franska bör tilläggas :D) och så hittade jag till gare centrale och Daniel. Vi åt pommes, gjorde lite sightseeing och promenerade i regnet.

Lite senare kom Christin (tysk spj-volontär) och vi åkte hem. På kvällen skulle det vara en stor fest hos en av evs-volontärerna. Maria som bor med fem belgiska tjejer som alla hade bjudit in en massa folk. Men hon bor såklart inte i närheten så vi vskulle ses vid en tunnelbanestation. Men bara för att ta sig dit behövde vi byta en gång. Iaf så jag och Christin handlade lite mat och dricka och så kom vi tillbaka till lägenheten för att inse att vi hade ca en timme på oss att äta och bli klara för att gå till Héro, vår station. Men vid tjugo i åtta upptäckte Christin att hon glömt sin tandborste och rusade till GB för att inhandla en innan de stänger kl åtta. Galenpannan sprang verkligen hela vägen oxå. Vid kvart över åtta upptäckte vi att metron skulle gå om fem minuter, så det blev till att kasta på sig ytterkläder, slänga ihop en handväska och springa... Vi sprang och sedan väntade vi vid héro för den var försenad såklart.
När jag sitter på vår linje, nr4, så känner jag mig lugn och avslappnad. Men tydligen för avslappnad för jag glömde bort att kolla var vi stannade. Och så såg jag plötsligt att vi stannade vid Rogier, som jag var rätt säker på låg efter De Brockère, där vi skulle av. Men jag var ju inte helt säker så vi sa att vi skulle åka en till station, vilket var dumt för då var vi plötsligt två stationer för långt bort. Så vi gick av och sprang och letade rätt på en linje som skulle gå tillbaka. Vilket vi hittade. När vi var framme där var klockan nio, vilket var när vi skulle träffa de andra.. och vi behövde fortfarande ta en till bana.. Men de var lite snälla och väntade. Och vi var bara tjugo minuter försenade när vi kom.
Nu skulle vi bara ta en spårvagn och sen höra av oss till Maria för att ta oss hem till henne. Men surprise, hennes mobil funkar inte, hon svarar inte.. Men vi hade ju adressen och en karta så vi bad om hjälp och började leta.. Och gick åt fel håll. Menmen det gäller att hålla humöret uppe, och vi hittade faktiskt rätt efter en halvtimmes knatande framochtillbaka. :D
Sen började festen. (Eller ja, festen hade redan börjat men vi började festen.) Det var jätteroligt. Och det blev den första helgen i Belgien som Lovisa faktiskt blev full. Men det var okej. Lite lagom sådär. Och jag var ju inte direkt ensam.. hihi Christin och jag hade riktigt kul. När Franzi och Martin kom till festen var det ungefär en timme kvar tills sista spårvagnen skulle gå.. Så vi bestämde att det fick bli ett senare problem.. Men inga problem, vi tog en taxi och var tillbaka i lägenheten vid 3.30.

Söndagen sov vi till 13.30. Vi åt frukost och tittade på Harry Potter. Och sen tillbringades resten av dagen i soffan med datorn. Så kan det gå.. :D (Ja, inte för att jag var bakfull men det var mest skönt att bara ta det lugnt.. Vi jobbar ju så mkt ändå så.. )
Peace


RSS 2.0