30 dagar to go...


Detta är väldigt skrämmande. Att skaffa en blogg så att jag kan ha kontakt med er medan jag är borta är liksom ännu ett steg mot mitt nya liv. Mitt liv i Bryssel. Om en månad bär det av mot mitt (första) stora äventyr. Haha Om en månad flyttar jag. NB flyttar jag till Bryssel! jag vet att jag bara ska vara borta i ett år ("bara"). men ändå det är 1 månad kvar nu.
1
månad
30
dagar
!

Resfebern har inte riktigt börjat infinna sig än. Jag tror faktiskt inte att jag har fattat det. Att jag sticker så snart menar jag. Det är klart att jag vet att jag borde fixa en massa saker nu, att jag egentligen måste börja nu, men jag kommer mig inte riktigt för. Jag lär nog få panik sen efter scoutlägret då det är knappa två veckor kvar men men.. det löser sig!
Varför börja i tid när man kan göra allt i sista sekund?


Välkommen till min nya blogg!

Okej så här är det tänkt!

Här kommer jag att berätta allt som händer mig i Bryssel. Bara så att ni vet lite vad som händer med mig. Och hur jag upplevar min landsflytt... :-D Det vore extra kul om ni kommenterar lite så att jag vet att ni finns där ngnstans... Hehe
(Jag vet hur kass jag är på det, brukar bara läsa och strunta i att skriva en fyndig kommentar men ni kanske är bättre)

Jag har ju egentligen aldrig haft en blogg förrut, så vi får väl se hur detta kommer att gå. Kanske kommer det ärr bli väldigt långa inlägg fast med lååång tid emellan dem, eller så lyckas jag få iväg många.. Vi märker väl hur det går!
Time will tell. Peace

RSS 2.0