helglycka

helgen har jag spenderat hemma hos föräldrarna. i fredags tandläkarbesök och diverse bestyr på stan. allt för att förbereda inför lördagens fest. vi hade nämligen välkomstfest till min lilla systerdotter som föddes i juni. världens sötaste lilla sak. så det var vin, buffé och hela familjen var där. alla lilla malvas mostrar och morbror och mormor och morfar. och så alla fastrar och farmor och farfar. :-)

idag söndag har jag varit ute i skogen med mamma och pappa, storasyster och hennes man och lilla malva. mamma lånade ut underställ och raggsockor och fleecetröjor. och så snörade vi på oss kängorna och åkte ut bland svampen. några timmar senare kom vi tillbaka med lite kantareller och en massa trattisar. :-)


här är den färdig rensade svampen! heja pappa som fick det uppdraget! :-)

nu har jag badat och ska sova. imorron bär det av mot Uppsala och träff med tre efterlängtade vänner!
:-D

nattfunderingar

jaha så det här med att blogga om sommaren i Belgien gick inte så jättebra. kanske inte jätteoväntat men ändå. synd.

en söt vän beskrev att hon bloggade för att hon behövde skriva av sig och jag tror att det kanske är precis det jag behöver..

fast just precis nu behöver jag nog sova.. och inte titta på dåliga amerikanska serier. framförallt inte såna som utspelar sig på high school. jag är så lättpåverkad för tillfället. kan ha något att göra med att jag känner så ensam. saknar joshua sjukt mkt. som om halva mig vore någon annanstans. och så hjälper det såklart inte att jag bara har skola en dag i veckan. resten av tiden sitter jag och glor på serier, kan inte sluta. gör det mig serie-beroende? iaf det vore bra om jag sov nu så att jag kan gå upp tidigt imorron. måste ju göra något av dagen...

over and out.
x Lovisa

RSS 2.0