panik i jävla förberedandet!

Jaha nu är det bevisat! Lovisa är dum i huvudet!

Har misstänkt att jag gjort bort mig när flygbiljetten införskaffades och joda; det hade jag. Men varför; för i helvetet har jag inte kollat upp det innan idag? Idag klockan 1 pa natten, innan jag aker..
Jag hade behövt köpa ännu en prisklass högre upp för att kunna ta med mig 2 väskor i handbaggage. Men jag vet att jjag hade sett i förra bekräftningsmailet att med min prisgrupp far man ha en laptop och  ett handbaggage allt upptill 12kg. Jaja imorron aker vi tidigare till flygplatsen för att latsas som ingenting och ifall att det skiter sig packa om.. What a terrible world.

Usch! Wish me luck!

Tack förresten alla som har önskat mig grattis pa namnsdagen!!

och puss till imorron!
Jag kommer förhoppningsvis till Sverige imorrn.. Om inte.. en massa saker.

Jag var rädd..

att jag inte skulle få med mig alla mina saker hem. Visserligen vore det kanske inte så farligt men ändå. Jag har ganska mkt kläder men jag använder ju verkligen allt. Nästan. Och det som jaså det som inte använder så ofta använder jag faktiskt ngngång ibland. Jag menar av allt jag har här är dte inget jag aldrig har använt. Så det så!

Men titta så bra det går;Om den gick och stänga säger du? Jodå utan problem. :D Jag flyttade runt lite på jackorna som ligger där överst. Tilloch med min fina fotoram som jag fått i present av Biloulous (min grupp) fick plats. Och dte i sin frigolitförpackning;Söta va?


Jag har varit dålig på att skriva på bloggen men jag har så mycket annat att göra. Packa och städa tillexempel. Ja och sen jobba och träffa Joshua och så säga hejdå till folk hela tiden. Jag har lyckats göra en del den här veckan men verkligen inte tillräckligt. Vad jag har gjort? Jag har tvättat 3 maskiner tvätt, handlat mat (har inte haft ngt att äta på 2 veckor) städat mitt rum, sorterat papper, börjat packa, pantat flaskor. Samtidigt som jag så jobbar varje dag denna vecka t.o.m. söndag som är min sista arbetsdag. Och så handlat present till barnen, hälsat på Spj (min organisation) och träfat Joshua nästan varje dag. Plus att jag sover på dagarna numera. Jag vet inte om det är all stress som gör att jag inte pallar, men jag somnar mitt på dagen jämt. Och det är inte som att jag liksom kryper ihop i soffan och somnar utan verkligen jag sitter på en stol och ska mata bebisen och måste kämpa för att hålla ögonen öppna. Eller sitter hemma hos Joshua framför datorn och håller på att ramla av stolen. Idag hade jag tänkt att hinna ganska mkt, kommer hinna en del så snart jag slutat pausa. Men efter att jag slutat och ätit mat så höll jag på att somna så jag tänkte en halvtimmes sieste. Gick och la mig, klockan är nu 14.30. 14.50 ringer pappa. Vi lägger på 20 min senare och Lovisa somnar om. Vaknar lite senare, somnar om. klockan 16,30 tittar jag på klockan, skickar ett sms till J och somnar om. Vaknar 17.10 med mobilen i handen och har fått svar utan att vakna av det 20 min tidigare. Ringer honom och sen till slut tvingar jag mig upp, dushar, äter lite chokladpudding och sätter igång.

Så här fräsch ser man ut numera. Ska väl tillägga att i Bryssel idag har det varit varmt. Jag pratar +30 grader-varmt. Men nu ett skönt regn- och åskoväder, så kanske det blir skönare luft nu.

Så här fint var mitt kök;Hur många sa du att du trodde det var? 40st. Jag fick 3,7 euros i pant. Nu är det fult i mitt kök. Men det är ju bara mitt i några dagar till:

Nedräkning;
Stryk torsdag.
Fredag, Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag= Sverige.
Jag vill inte.

tänk..

20 dagar.
inte ens.

jag lämnar snart Bryssel.
jag åker hem?
eller är jag redan hemma?

jag vill inte.mer Mamma Mu klokheter;

Om man har en vän ska man hälsa på den.Gone baby gone gone goneKärlek! <3
Detta är en av de vackraste bilder jag vet. Det är jag och Franzi på en kaj i Antwerpen. Precis i början av vårt år. Nu är "vårt" år slut. Hon har åkt hem till sig. Dörren till hennes tomma rum är stängd. Jag tänker inte öppna. Saknar henne redan. Sover inte hemma ikväll. Inte ensam iaf. Hon är redan långt borta.

"Hejdå Kråkan", sa Mamma Mu. Men det hörde inte Kråkan för han var redan långt borta i Kråkskogen.RSS 2.0