Jag har en kompis..

..som heter Malin och som är så här söt;Jag och Malin har känt varandra ett bra tag. Så mycket har vi varit med om tillsammans upptäckte jag när jag satt och bläddrade igenom lite bilder på datorn och mer ändå för det är ju inte i så många år vi alla har haft digitalkameror. Malin är liksom jag scout och det är därifrån vi delar många härliga minnen och erfarenheter. Vem minns inte de gånger vi har varit i Mullfjäll tillsammans, senaste gången blev det såhär kul;I och för sig så är det ju inte bara i fjällen som Malin tokar sig. Här är hon/vi på invigningshajk och leker..;Men Malin är också världens bästa partybrud, en gång blev vi fotade så fint så fint innan vi röjde på dansgolvet på Starlight;Alltså Malin är grym. Och hon fyller 20 år idag! Så jag ville mest säga tack hjärtat och
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Bekräftar; överlevde

Yes det är sant, jag överlevde en vecka med barnen! Det har varit sjuk jobbigt men kul. Har ingen som helst lust att jobba något mera men jag antar att det är oundvikligt. Börjar ju redan på tisdag igen.

Har firat hemkomsten med lite cocktails. lite för mkt. Menmen ingen fara på taket. Ska snart ta mig hem till älsklingen, vi har ju inte sett sen i måndags! Saknat!

Jag berättar nog mer om allt och lägger upp lite bilder så snart som möjligt. :D tomorrow? We'll see!

Peace brothers

Varför är de så jobbiga ibland..? <3

Familjen var på besök här hela förra veckan. Ja betoning på hela. Det blev rätt mkt. Det hade varit roligare om de hade velat tycka till lite mer. Och haft lite mindre förväntningar på att jag skulle veta allt. Tillexempel vilka restauranger som fanns. Jag som verkligen har råd att äta på resto, och då framförallt i de chicka omräde som de bodde i.. Galningar.

Men det var kul också. Självklart. Vi snackar ju ändå familjen. Det är kul att ses igen efter en månad. (Fast det ska bli skönt att inte ses på en månad igen... hihi)Alltså nu blir det inte fler för jag måste packa, och duscha för jag åker till havet tills på söndag med barnen. wish me luck. hihityp hit ska jag. Iaf såhär såg det ut när jag och Elli var där i närheten.. Fiint. Men denna gång ska jag komma ihåg solkräm. Undrar om jag har packat den...?

Och förresten

när ska jag åka tillbaka till Sverige. Kursstart 22/8. En lördag? Och jag som nästan tänkte stanna här till den 30/8... hmm

Då är ju frågan är det smartare att åka härifrån ca 15e för att hinna fixa och komma hem till Kattne lite och hämta/lämna grejer. Och kanske lära mig var universitetet ligger och var jag bor osv. Men då måste jag ju åka härifrån tidigare. Vilket innebär lämna Joshua och mitt underbara liv här ännu tidigare. Om 4 veckor dvs. ! Jag vill inte åka härifrån... egentligen typ aldrig, fast jag vill ju börja plugga i stockholm nu. morr.

Eller så skulle jag ju kunna missa uppropet (om jag kollar med skolan att det är ok, om jag då gör klart för dem att jag vill ha min plats, men inte kan vara där) och sen kommer jag runt 24-25 istället. Det innebär att nollningen redan har börjat men dte är inte slut, som dte skulle vara om jag kommer ännu senare. Och vi är ju ändå typ i slutet av augusti.. Men då så kommer jag att kasta mig in i mitt nya liv. Jag landar i stockholm och kanske börjar dagen efter. Vilket innebär att jag inte behöver gå runt och drälla och sakna och fundera en massa utan bara pang på så kör vi igång. Och allt sakna och fundera får komma ikapp senare.

Jag tror att jag gillar förslag 2 bäst. Vad tycker ni? (inte för att så många läser men ngn kanske har en vettig kommentar?)
Please help me out here!

Fjärilar i magen och hjärtat bankar!--Antagningsbesked 1!

Jag hade nästan glömt att man skulle få antagningsbeskeden idag. Eller rättare sagt jag hade glömt. Sen läste jag på facebook att Ida-love hade kommit in i malmö och då liksom slog det mig att jag borde kolla jag med. så in på studera.nu. Logga in på mina sidor. Min anmälan. aktuellt: Antagningsbesked 1. Känner fjärilar i magen och mitt hjärta börjar banka snabbare och snabbare.
Bläddra ner. Och ja ja ja ja ja! Jag är antagen till socionomprogrammet i Stockholm! + en kvällkurs i franska. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag är så glaaaaaaad. hahahah Shit. oh my god. oh my god!

Jag anade att jag skulle komma in. Eller rättare sagt jag har sagt att jag borde ju komma in på mina betyg och liksom nästan räknat med att jag kulle komma in. Men man vet ju aldrig. Inte förän nu. Nu vet jag. Måste bara komma ihåg att tacka ja. Tackar jag ja till franska-kursen också? Jag är så rädd att glömma franskan om jag inte fortsätter att plugga den. Men är dte inte lite jobbigt att läsa en kvällkurs utöver ett program? Nu blev jag förvirrad och obeslutsam. Ge mig råd!

Jag ska till stockholm! Måste försöka fatta. Shit vilken lättnad iaf!

tänkte på en sak

alltså det är nästan aldrig ngn som kommenterar här. Har ni glömt bort mig? Eftersom jag inte skriver så ofta kanske. Får väl försöka ändra på det. Iallafall för att göra det lättare för er,
bläddra ner lite  och titta på höderkanten. Då ser ni ett blått kryss, klicka på det. :)

Det finns 3 som bryr sig ordentligt. Joina dem. Jag skulle bli glad.

Iaf inatt har jag läst om könssjukdomar. Vääänta lite innan ni blir oroliga. Jag fick bara ett infall att jag vill veta mer. So dont you worry. Jag mår bra. ;) Nu ska jag sova.. Jag börjar visst kl 7.15 imorron.. ehh senare idag.

Puss och godnatt

glöm inte att klicka på krysset. Puss

Här har det hänt.. ingenting what so ever. eller?

Sant att på bloggen har allt stått bra stilla. Det måste bero på det fina vädret och alla massa saker som jag hinner med dessutom. Tillexempel;

så var jag i Sverige och semestrade mig. Babysister tog studenten. Här har vi en bild på det, Grattis så mkt Emma.
Ja sedan så var jag ju hemma hela veckan, folk jobbade mest jämt men det blev lite promenader och mys och sånt. Midsommar firades sen hemma hos Johan ute på landet i lugn och ro, med god mat och vin och nattbad (för somliga, dvs inte jag). Och sen var det dags för sista fixandet och besökandet för att sedan ta sig tillbaka hem hit till Bryssel.

I bryssel väntade såklart mer jobb. Men också roligheter som festival Couleur café. Det var en massa schyssta reggae inspirarade band och mat från hela världen. Jätteroligt och härlig stämmning!
Sedan dagen efter begav vi oss till HAVET. Tåg till Oostende och sedan Kusttram (kustspårvagn) till en camping. Och i spenderade hela lördagskvällen på stranden. På natten rätt rejält hoppkurade tillsammans och sedan på söndagen efter ett par timmars sömn i tälten tillbaka för frukostliknande ngt på stranden. Och mer bad givetvis. Sedan tog vi oss intill själva Oostende och åt glass.
På tågstationen sen hemma i Bryssel var det dags att säga hejdå. Ann-Kathrin, Szabolcs och Charlotte skulle alla 3 åka hem helgen efter. Vi sprang längs med tåget för att vinka av en gråtandes Ann-Ka och sabi. Sen åkte de en efter en och så var det bara jag och Lotti kvar. Och jag sprang längs med hennes tåg lite lagom sorgsen. Det är så stört egentligen att folk åker hem nu!

Sen på kvällen märkte lovisa att hon visst borde ha smörjt in sig med solkräm. Rött och ömt över halva ryggen och axlarna. Så det var bara att införskaffa efter solkräm på måndagen. (Nu en vecka senare gör det inte ont längre men det jag fjällar.. ;) Så det kan gå.) Måndagkvällen åt jag belgiskt med Marisol, Virginie och en till fransyska, som jag aldrig träffat förrut. Det var rikigt trevligt, men fortfarande lite sorgligt eftersom både Virginie och Marisol är på väg hem. Marisol träffade jag igår kväll. och jag har mer eller mindre lovat att jag ska till Spanien. Men det ska jag väl kunna hålla! Jag kan inte riktigt fatta att folk åker, att jag också flyttar tillbaka till Sverige snart.. När det nu blir. Beroende på universitetet...

Nu snabb fukost och dusch. jobb en halvtimme. Jag är såå opepp.
puss och farväl.

RSS 2.0