Hej vad livet leker!

Numera FUNGERAR VÅRT INTERNET! Har suttit hela kvällen framför datorn för jag är så glad! Det är lite irriterande dock att det krävs att vi tjatar i två veckor om att chefen ska komma och kolla för när han väl gjorde det idag så konstaterade han, som vi att kabeln är trasig. Och så kom han på att istället för att byta så sätter han vår router på kontoret så har vi wifi iaf! Smart!

Det har hänt så mkt känns det som. Jag vet inte ens var jag ska börja. Det var väldigt länge sen jag skrev. när jag hade internet höll jag på och småskrev på ett inlägg om den där killen. Min den där killen. Vi har varit tillsammans i 2 månader nu! Det känns mycket längre. Det är lite läskigt men det funkar grymt bra mellan oss. Jag vet att vissa kanske skulle bli lite fundersamma på vad det är för en kille men faktum är att han är grymt snäll och ansvarstagande. Att han tillexempel satte hela sitt liv på hold när hans exfru blev gravid när de var 18 år. Att han framtills för några månader sen har tagit hand om sina barn hela tiden och bott med dem fastän de skilt sig. Nu har han flyttat till en egen lägenhet och han träffar sina två barn på helgerna. Att han har 2 barn gör kanske allt mer komplicerat men å andra sidan är dte redan rätt så komplicerat. Jag menar det enda språk vi har gemensamt är franskan, vi kommer från och bor i olika länder, han är 5 år äldre än mig, vi jobbar på samma ställe och ingen där vet ngt och sen är han skild och har två barn.. En massa saker som komplicerar men det är skitsamma! Jag tror aldrig att jag har varit så kär i någon och mått så bra av någon. Det är det jag menar med att det känns som att vi har varit tillsammans längre. Det känns väldigt rätt och båda mår bra av varandra. Haha. Bara Gud vet hur det kommer att utvecklas senare. Jag flyttar ju om 4-5månader..

till Stockholm tror jag. Jag har iaf sökt socionom i stockholm, sen södertörn och uppsala. Visserligen funderar jag nu på hur jag ska göra eftersom jag kommer att missa nästan en månad troligen.. men det blir också ett senare problem, jag har ju inte ens kommit in än.. Men jag hoppas.

Jag skulle till kommunhuset förra gången jag skrev ett riktigt inlägg. Det var jävligt irriterande. Fick vänta i 1,5 timme. Sedan hade jag inte pengar så jag fick gå och ta ut för att sedan vänta igen och få höra att jag behöver ett till foto, så då gå till närmsta fotoaffär ta de jäkla fotona och gå tillbaka och lämna dem och få reda på att om några veckor är mitt belgiska id-kort klart. Och nu igår var jag där och hämtade det! Jag har numera ett belgiskt elektroniskt id-kort som gäller i 5år! hihi Jag är inte illegal längre! jippie! (okej inte för att jag var det innan heller men ändå)

Glad påsk förresten! Jag hoppas att ni hade en trevlig påsk men en massa mat och godis. Jag hade lite missat att det var påsk. Har liksom inte haft några påskkänslor alls. Men med barnen gjordes det en "ägg-jakt". Det var så sött. De hade lagt halm i trapporna och i vrår och så låg det massvis med chokladägg och godis som barnen pockade och la i en stor korg. Och så fikade vi allesammans som vanligt.
Och själva påskhelgen firades med Anna, Charlotta och Matilda! Det var så grymt kul att ni kom hit flickor! Det blev mkt solande, turistande och shopping! och öl såklart! hihi mmm.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Hmm fåga om det är ngt! hihi puss på er alla. keep in touch!


Kommentarer
Postat av: Camille

Hej Lovisa! Äntligen hör jag något ifrån dig, trevligt. Har du fått mitt mejl? Kul att höra att allt är bra med dig! Hare bra och ta hand om dig! Kram Camille

2009-04-18 @ 09:42:09
Postat av: Matilda

Jag hade en underbar påsk ;)

Och "din den där killen" är riktigt trevlig (eller ja, vi kunde ju inte driekt prata men han verkade trevlig) ;) Så han blir helt klart godkänd!Ta hand om dig vännen min!

Kramar

2009-04-19 @ 23:06:19
URL: http://pojus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0